Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Ugglespecial nr 2

Jag vet att jag borde gå och lägga mig, och jag misstänker att ingen är så värst jätteintresserad, men jag ska ändå förklara en del om Blue Wolfs spark i föregående kapitel.

Först och främst - Blue Wolf, försök inte göra detta på riktigt! Du kommer antagligen inte att klara det, och om du skadar någon så är det dig själv.
Antagligen är det inte särskilt många som gör en sådan spark på riktigt mitt i denna situation, det vill säga (jag skulle själv behöva öva på rörelsemönstret en del innan jag skulle klara det).

Hursomhelst, så här ser det hela ut om man verkligen vill visualisera det hela framför sig:
Blue Wolf står med höger ben bak (eftersom han är högerhänt). Hans motståndare försöker hugga honom från sin egen höger och snett nedåt.
Blue Wolf duckar, böjd bakåt) samtidigt som han vrider sin vänstra fot så att hälen pekar utåt. I rörelsen greppar han armen på sin motståndare.
Fryser vi där så ser vi att blue wolf står nästan helt vanligt, med benen ganska mycket isär. Hans vänstra fot pekar rakt innåt och han lutar lite lätt mot höger och bakåt. Motståndaren befinner sig samtidigt precis framför, men med sidan mot honom. Blue Wolf har ett stadigt grepp om den andres arm.
Genast därpå tar han ett hopp upp i luften och svingar sitt högra ben högt runt sig (bakåt alltså), för att till sist klippa till motståndaren i nacken med förödande kraft.
Inga konstigheter där inte, men fråga gärna om ni undrar något :@)

Och kom ihåg, barn. Försök inte med detta hemma...


Namn: ugglan
E-post:
Tid: 01:30
Datum: 2002/08/10