Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

hehe

För att ytterligare kommentera serien V: Man borde sparka till alla TV-journalister som i denna reprissväng avslöjade alla intressanta detaljer på ögonblicket. "Ödlorna från världsrymden." Därmed förstörde man för alla som INTE visste vad serien handlade om ... För inte glömmer man premiäravsnittet, när vi började med att slöglo där i studenkorridorköket och så småningom höll på att krypa in i rutan. Avslöjandet av Besökarnas rätta identitet var verkligen en rejäl chockeffekt!

Nu efteråt kan man ju tycka att gäsp, det där har vi ju sett förut och det kunde man ju räkna ut och vilka taffliga specialeffekter förresten, men så var det inte 1985. Det var ju före alla dinosauriefrossor som sedan kom (med Jurassic Park etc). Specialeffekterna var rätt okej DÅ. Men kraven ökar hela tiden, varför gamla SF-filmer knappt går att se längre för de är så pinsamt löjliga.

Tyvärr schabblade "V" bort en massa verkligt lovande öppningar nästan med en gång. En del saker är så dåliga att man bara vill blunda. Men som sagt, man glömmer inte första gången, när de där reptilögonen plötsligt fanns där i spegeln - HU! Ett jävla bra uppslag var det, som försvann i en alltför låg budget tror jag. Eller så bytte de manusförfattare. Fortsättningen av serien ska man helst inte se alls för det enda bra med den är Michael Ironside.


Namn: Christina
E-post:
Tid: 19:57
Datum: 2002/08/11