Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

hehe

Idiot.
För det första antyder dina ordval att du är alldeles för våldsam för att säga något, och för det andra leder nästan ALLA uppror, revolutioner osv till att blod spills, både de dåliga och de bra. (förutom möjligtvis den norska omröstningen huruvida de skulle fortsetta vara en del av den svenska stormakten eller inte för hundra år sedan).
För det andra orsakar (eller har orsakat) kommunismens motsatts, högern, (exempelvis trevliga moderater eller helt och hållet otrevliga rasister), lika mycket blod.
Hitler, till exempel. Eller USA nutida, som blivit lite väl krigist tycker jag (de har bra anledningar, men ändå).

Kommunister vill ha rättvisa och jämnlikhet, de vill helt förstöra klyftan och tycker att alla ska ha det lika bra, peache and love, du vet.

Att säga död åt kommunismen är alltså samma sak som att säga: "död åt rättvisa! Jag kan helt enkelt inte tänka mig en värld annorlunda än den här och därför tycker jag att de som kämpar för en vision av en värld de skulle vilja leva i förtjänar dödstraff, för jag tycker inte att folk ska få stå upp för vad de tycker, om detta resulterar i krig! Låt de som bestämmer få sitta kvar vid makten, annars kan hemska saker hända!"
HERRE GUD, skärp dig.
Försök att vara lite tolerant mot alla männiksor, inte bara de som tycker exakt likadant som dig.

/*mummlar lågt under andan: skitstövel!*



PS. Jag tål inte folk som klagar på andra utan att först bete sig som ett helgon själv, i ungefär en livstid.
DESSUTOM så ogillade jag de där komentarerna, "västlig standard", och "västliga teknoligisk nivå".
Med väst menar du USA, vet du, och det var USA som bombade kommunisitska vietnamn till den där låga standarden!
De hade de bra innan dess, så bra nu någon kan ha det. Nu föds barn sjuka av alla föroreningar kriget orsakade, och det har blivit ett mycket otryggt land.

Med andra ord: var snäll mot nordkorea. De hade de bra i sitt kommunistiska land, mäktiga Sovjet hade till och med uttryckt gillande till landets stora lycka. Sedan lade väst märke till att Sovjet gillade Nordkorea och då gick det hett till. Nu är nordkorea ett "dåligt" ställe, och det beror INTE på kommunismen.

Det beror på kriget, smartarsle.

PÅ KRIGET!!!


Namn: Eowyn (*sur*)
E-post:
Tid: 12:32
Datum: 2002/08/21