Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

ANG: Dödsrädsla

Men om det nu inte finns något efter döden så är det väl ingen mening att vara rädd för den? Jag menar, om du bara är ett medvetande som sedan släcks ut så kan du ju inte uppfatta något.

Hur ofta går Rikedom, makt och lycka ihop? Makt och rikedom, okej, men knappast i kombination med lycka, har ännu inte sett en människa som har blivit lyklig bara på makt eller rikedom, möjligen kan de förstärka redan existerande lycka, men knappast skapa egen.

ANg att man skulle fölora känseln om man inte kunde känna smärta. I detta resonemang förutsätter du att det inte finns någon själ utan att medvetandet bara är en samling impulser, det är inte bevisat, men om du vill tro på det så får du.

Jehovas vittnen är inte kristna, inte enligt den övriga kristenheten, (dvs Svenska, katolska, ortordoxa och en hel massa andra kyrkor.) Så du menar att bara för att alla socialdemokrater (eller moderater eller vad du vill) inte har exakt samma åsikt så kan de omöjligt ha rätt i det stora hela? Bara för att man inte är överens i detaljerna (vilket kristenheten inte är eftersom den består av människor) så kan man fortfarande vara överens om det viktigast (i kristenhetens fal så är detta enklast sammanfattat i trosbekännelsen).

///Lord Silver
Övertygad Kristen och Stolt.


Namn: Lord_Silver
E-post:
Tid: 00:59
Datum: 2002/08/27