Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Böcker...

Har vart i i London me familjen i fyra dar. Stekhett och massor me folk överallt. Men trevligt var det. Hundarna fick va hos morfar i Kungälv... Småsystrarna springer runt till den ena souvernirbutiken efter den andra. Sånt har aldrig riktigt tilltalat mig på det där viset. Så vad gör man då, om man har 33 pund man måste göra åt? Köper böcker såklart! H. Potter har jag bestämt att jag ska läsa, alltpå var de ett självklart val. Å sen då... Nån som inte har kommit ut på svenska än kanske. Det blev "Ship of destiny". 33 pund är rätt mycket pengar, alltså hade jag fortfarande en del kvar. Så jag köpte de andra två delarna med.
Det är en helt annorlunda att läsa på engelska, men man kommer in i det rätt snabbt. Irriterande att det går långsammare bara, man får ju aldrig reda på vad som händer... =)
----
Har inte skrivit nåt på min bok på ett bra tag nu. Har haft fullt upp med en massa annat. Som vanligt. Men lite har det ju blivit, lite bakgrundsfakta till världen och personerna. Och det är ju alltid något.

Det här var väl inte världens intressantaste inlägg, men är man sjuk så är man. Nåt måste man ju hitta på i ensamheten.

//En glad men sjuk liten silverdrake


Namn: Linn
E-post:
Tid: 11:21
Datum: 2002/08/28