Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Nollning

Några av er kanske såg dokumentären på tvåan (tror jag det var) idag. Den handlade om nollning på Ebersteinska Gymnasiet i Norrköping. Varför är det intressant då? Jo det råkar vara så att jag går på den skolan och att jag var med och nollade för bara någon vecka sedan.

Dokumentären har ett enda syfte: stoppa nollningen. "Journalisten" (har föresten puttat ner Susanne Ljung från toppplaceringen på hatlistan) sågs senast för några år sedan då han gjorte ett reportage om nollningen på vår skola så att den var nära att stoppas. Den gjorde som synes inte det men vi blev tvungna att ta bort den från skoltid och sluta med vissa saker. Det var inte nog för honom. Han är tillbaka. Och han är mer opartiskt än någonsin.

I filmen visar de (Med liknande musik som när Gandalf/Boromir går bort - observera ordet för att inte förstöra för några. Väldigt sorglig alltså.) det värsta tänkbara som fångats på film under flera år (att det handlar om flera år och en vecka vardera förekommer inte, man ska tro att det är en jävla mardrömsdag). Mat kastas, bananer äts mellan benen, träd k****as, lyktstolpar k****as, majonäs/mjöl/sirap/mjölk/[okänt]/grädde/raklödder/[fullständigt oidentifierbart] hälls över nollorna. 3:orna skriker hårresande saker och anser nollornas ansikten/kroppar som stora målartavlor.
Och sedan festen. I Linköping hade de tydligen någon slags "fest" där de bokstavligt talat hällde i nollorna sprit och lät dem göra roliga saker (och här blev till och med jag upprörd, sådant skulle vi aldrig tänka oss på Eber). Polisen ansåg det som rena våldtäkten på spritlagen men såg inte ut att kunna göra något.
Men en sak ska ni veta! På Eber så är vår förbrödningsfest frivillig och kul. Vi häller inte i nollorna sprit (faktum är att vi är ganska noga med att inte göra det) och de är egentligen inte nollor längre på festen. Där är de ettor där de upptas i gemenskapen och alla har kul.
Framgår detta i dokumentären? Gissa.

I vår lokaltidning så hade han till och med mage att säga att alla Frackar LJUGER när de blir intervjuade. Gissa om min kompis som blev intervjuad blev fly förbannad.

Usch. Jag är så jäkla upprörd. Och jag kommer vanemej att gå bärsärkargång om den j-veln får nollningen avskaffad. Vi återupptar giljotin-modet.
Frustrerad! Förbannad!


Namn: Elfendale
E-post:
Tid: 23:53
Datum: 2002/08/28