Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Nollning

"Självklart förekom harmlös pajkastning för insamling till Barncancerfonden men aldrig några matrester!".
Hm. kanske blev jag förvirrad av programmet och har inte hela bilden, men bilderna där en person skulle samla pengar med insamlingsbössa var inte trevlig. Matkastning eller inte spelar mindre roll. Jag tycker tillroppen var talande och tillräckligt illa. Det var i stilen att insammlaren skulle kyssa/slicka flanörers skor. Fönedringsbilden var total och jag misstänker starkt att Barncancerfonden inte skulle gilla att figurera med sitt namn i sådana sammanhang. Väldigt märkligt kombination egentligen om man tänker efter. Är det inte sannolikt att det seriösa med insammlandet "för ett gott ändamål" används som ett alibi?
Ärligt talat har jag svårt att se att frågan om just det gymnasiets nollning i år har något större generell betydelse om det är så att förra årets bilder användes som generella exempel OCH samma sak fortfarande pågår på många andra håll. Visst kunde en kommentar om ändringarna på slutet varit rättvis mot just ditt gymnasium...
I övrigt tycker jag att flertalet av försvararna av den grova nollningen (en del av poängen var ju att visa försvararna, de fick ju faktiskt uttala sig) hade väldigt skumma cirkelresonemang rörande traditioner, frivillighet och "att gör ju så". En principiell fråga om rätt och fel har väl inget med detta att göra!!


Namn: david bagare
E-post:
Tid: 15:43
Datum: 2002/08/29