Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Nollning

Tekopp! Bara att du tror att rasism förekommer på nollningen gör mig förbannad! För det är inte sant. Skulle ens någon liten gnutta form av rasism förekomma skulle jag personligen slita fracken av honom och knuffa in honom hos nollorna. Vi har en rasist i klassen men jag såg honom aldrig göra något extra elekat mot någon som inte hade svensk bakgrund.

Och att vi "urskuldar" oss med att säga att "det är frivilligt" beror kanske på att 90% av de som såg på dokumentären igår ser oss som några jävlar som förnedrar och trakasserar dem för att vi tycker om att se dem förnedras. Det värsta är att vi inte får göra VÅR åsikt hörd. Efter dokumentären betvivlar jag att någon (som nu) skulle tro på vår version av vad det hela handlar om. Det hela är otroligt frustrerande att bara sitta och få skit.

Självklart har alla åskådare en negativ inställning när de ser dem de känner komma skuttande och bli förnedrande, vem skulle inte bli det? Men inte speciellt många bryr sig om vad "offren" anser om det hela. Nollningen är vanligtvis ett samtalsämne för flera år framåt. Efteråt skrattar man och beskriver de olika sakerna man fick göra. Ingen ångrar något.


Namn: Elfendale
E-post:
Tid: 23:01
Datum: 2002/08/29