Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

BUGA!

Här är min plan för hur jag ska bli en känd, rik och diktator över jorden!

Jag har alltid velat vinna wasaloppet men efterssom jag har lika mycket muskler som en streckgubbe har det aldrig varit tal om det. Och man får ju inte dopa sig. MEN HEUREKA! Jag fick en idé! Om man inte får dopa sig själv.... Dopa andra! Jag köper in massa doping och häller det i blåbärssoppan. Alla blir dopade utom jag och jag kan komma sist och ändå vinna. UTAN ATT ENS ANSTRÄNGA MIG!

Briljant va?

När alla vet vem denna vackra nörd är så kommer steg två i min plan:
"Fame isn't all" sade Snape till snubben med ärret. Och jag håller med. Jag behöver pengar också. Därför tänker jag lansera en ny fluga. Eftersom alla vet att jag är bäst och supersmart så kommer folk köpa mina tama bladlöss utan att ens tänka sig för. Vi kommer dränka dem i reklam!

"Ett hem är inte hem utan en bladlus!"
"Köp en bladlus idag och få en Emil-docka på köpet etc."

När folk börjar tröttna lanserar vi de nya genmanipulerade super blad-lössen (som man kan ha i fickan och som äter upp mammas mat men får det att se ut som man själv gör det). Med detta når man helt nya målgrupper som t.ex. arbetsmarknaden.

Steg 3 är enkelt. Eftersom mina superbladlöss löser arbetsbristen kommer alla hylla mig som hjälte och då slår jag till med den sista fasen i min plan. Jag bildar ett parti. Eftersom jag visat handlingskraft och är så snygg kommer alla rösta på mig! (MUAHAHAHAHAH)

Innan någon inser vad som händer kommer jag äga världen och då är det redan försent! För att ingen kommer våga resa sig mot min arme av blaslöss!

MVH
Emil the Megalomaniac


Namn: Emil
E-post:
Tid: 22:04
Datum: 2002/09/11