Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vad är kvinnligt?

Eh.. Elfendale, hate to break this to yuo, men... Kvinnor har starkare psyke än män.
Eh... Faktum är att kvinnor tenderar att vara så mycket starkare psykiskt att de räknas som det starkaste könet i mänskligheten, av forskare och så... Eh....
Det har med det här att förda barn att göra, liksom. Smärtskalan går från 1 till 100 (finns inget ovanför det... jo, självklart finns det det, men en människa kan inte leva högre än till 100 på smärtskalan - otrevligt, vad?) män svimmar vid 70-75 på den smärtskalan.
Kvinnor är vid medvetande, och föder barn, vid 93 på samma skala.
Hmm... Kvinnor har starkare psyke, därför att det är ett genetiskt drag hos det kvinnliga könet som är nödvändigt för hela rasens överlevnad.
Men som kille kan du alltid trösta dig med att killar har större hjärna och större muskler. Den där bristen på machohet när det gäller smärta kan du ju alltid försöka ignorera.

Hmm... Hoppas jag inte trampade någon på tårna nu. Jag är en riklig källa till sådan där "onödig - fakta" och kan inte hjälpa att jag då och då avslöjar lite av det.
Fast folk i min omgivning tenderar att bli väldigt irriterade.

Exempel: jag satt tillsammans med min lillasyrra, som fyllde år igår, och tittade på filmatiseringen av Gripes "agnes cecilia", den där scenen när nora ängtligen träffar den gammla damen, och tar med sig rosor och allting.
Jag: "Hmm... rosor stimmulerar minnet, visste ni det?"
Min bror (som också var där): "´Tyst!"
Min syrra: "Sluta prata, carro!!"

Ja, ja, man kan väl inte göra alla lyckliga. Mina föräldrar verkade i alla fall tycka att det var intressant att veta.

/Eo


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 11:04
Datum: 2002/09/15