Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vad är kvinnligt?

Bah.... Det där tror jag inte på Eowyn....

Enligt andra forskare så är män modigare än kvinnor när det gäller strider, krig och sådant pga den medfödda testosteronet och agressiviteten hos män( Det är en anledning till att män är brottsligare än kvinnor). Att klara av mer smärta än män är inte starkare psyke, att svimma är en biologisk reflex som ingriper för att man ska slippa smärtan(tror jag), eftersom kvinnor ska föda barn måste dom tål mer smärta.

Men jag tror inte att män är modigare än kvinnor, inte när det verkligen gäller(när typ äns unge hänger nedför ett stup och man måstew riskera livet för annars dör den när den får slut på styrka i armarna) och jag tror inte att kvinnor har starkare psyke än män(bara för att dom tål mer smärta).

Jag tror dock att kvinnor pga samhällets "uppfostran" av dom har enklare till panik. Jag ser oftare kvinnor den män springa iväg i panik från något litet kryp och när män gör det så brukar dom ofta behålla lite värdighet(dom avläsnar sig relativt snabbt men inte skrikande slående med en tidning ropande på deras stackars bror som måste rädda dom).
//MVH Jor


Namn: Jor
E-post:
Tid: 14:12
Datum: 2002/09/15