Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vad är kvinnligt?

Killar har större hjärnor, och intelligensen sitter i hjärnan.
Men intelligensen har också med koncentration att göra, och tjejer har medfött bättre koncentration.
Resultat:
Killar är intelligentast, tjejer är smartast.
Det är därför killars intelligens är så utspridd.
Eftersom tjejer har lättare att koncentrera sig är de smartare än de killar som inte kan koncentrera sig, men de killar som faktiskt kan de kan bli mycket smartare än tjejer.

Jag skyller alla stavfel på att jag skriver för snabbt. Måste vänja mig av vid det.

Så det där med smärttröskeln stämmer.
Det där med att tjejer är våpiga stämmer absolut inte. En del tjejer beter sig våpigt i närhet till killar, eventuellt andra tjejer, men det har med uppfostran att göra.
Jag menar, man rusar ju inte precis upp på någon stol och skriker bara för att en råtta eller fladdermus eller något annat coolt djur kommer in i rummet/ens direkta närhet.
Om man tycker det är obehagligt flyttar man på sig lite obekymrat.

Jag brukar känne mig lite provocerad om något äckligt djur kommer för nära mig, men jag är på tok för nyfiken för att bry mig.
I somras, till exempel, hjälpte jag till att bära småstockar som skulle huggas upp till ved, när jag böjde mig ner och tog tag runt en stock för att lyfta den. Under stocken satt en råtta eller någon slags mus, en grå liten pålsig sak i alla fall, och den rusade iväg in bland de andra stockarna när jag snodde dess skydd. Istället för att släppa stocken, som enligt alla sexistiskafördommar skulle ha gjort (prat - vem skulle göra det) så började jag naturligtvis ropa åt mina syskon att komma och titta och försökte se vart den tagit vägen.
Vi skymtade den ett par andra gånger när vi fortsatte släpa stockar.

Råttor är rätt äckliga, egentligen. Jag tycker fladdermöss är mycket bättre. De är verkligen mysiga, tycker ni inte?
Stadens ugglor.
Fladdermöss brukar susa omkring utanför mitt fönster runt midnatt. Det bor en koloni korsspindlar i mitt fönster nämligen (vilket är jobbigt - de kryper alltid in när jag öppnar förnstret och de bygger nät över hela rutan) och de äter fladdermöss.

Lite biologi.

Men ärligt talat är det ingen skillnad på pojkar/flickor.


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 20:09
Datum: 2002/09/15