Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vad är kvinnligt?

Aaahh... nu förstår jag vad du menar... jag är bara lite trögtänkt.

Tänk vad ett missat kommatecken kan förbrylla. Förlåt mig! Förstår och håller med... det är dessutom inte utsidan som är det viktigaste.

En kvinnlig krigare?
Det borde inte låta konstigt i vårt "jämlika" samhälle. Tyvärr gör det det. För mig känns det som att en kvinna som är krigare antingen har det i blodet/kulturen, eller också beror det att hon var tvingad till att bli det... eller att hon har ett ovanligt intresse.

Jag får med andra ord bara hålla med Jörgen. KULTUR.

Det känns dock som att en kvinnlig krigare inte skulle skilja sig så mycket från manliga, i sättet att vara. Utseendet kan nog skilja... ja... hrmm... vi ser ju lite olika ut... *harkel* ...kvinnor har ju lite svårare att få skägg än män... *harkel*...

Vissa värderingar skulle visserligen kunna skilja, fast det är nog också kulturberoende... fast jag tror det är större chans att en kvinnlig krigare skulle kunna tänkas sätta sig ned och ta upp virkningen ur sadelväskorna...

Jag tror det bara är att skriva fritt ur hjärtat Beth... men det blir mer accepterat om det finns paralleller att dra till vårt eget samhälle.


Kvinnan ska stå vid spisen!!!!


Namn: Surpuppan
E-post:
Tid: 15:27
Datum: 2002/09/19