Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

2bc v. 2.0

Jag tycker att vi skickar hela ettan till rookisarna och får dem att läsa den. Hundrasidor klara de flesta fanasyläsare på några ´få timmar. Fast det är A4, så det blir väl 200 sidor (jag vet att de viks på fyra, eller var det åtta, men här är bara ena sidan skriven på)

Jag tycker vi kör med återfödningssättet.

Jag har en väldigt bra idé, nämligen.
Louise dog ju i striden mot KHAOS (eller något senare, hon lyckades ju faktiskt komma undan, men inte direkt på något säkert, överlevarvänligt, sätt.) Och eftersom Louise var en viktig karaktär, och eftersom hon inte gjort vad det nu var hon skulle göra, så gick hela världen under. Men vi snälla Phorumetsrådare flyttade karaktärerna från "boken" flyttade dem från den innan den bröajde brinna eller exploderade eller något (för rookies: phorumets råd är karaktärer i TBC... det är inget kul att skriva om man inte får vara med själv :)
För att förstå mer, läs TBC. Jag orkar inte förklara hela spsindelnätet, ettor och nollor, portalerna, källaren, den svarta hinden, och rosa för er. Ni får läsa själva, OK?)

Mitt förslag är att vi fortsätter på samma, för även om vi börjar på en ny så kommer phorumet få vara med med alla ettor och nollor, eller hur? och då måste ju de nya nokarna läsa 2bc ändå!
För att förstå vad vi pratar om.
Så jag tycker vi ska fortsätta, så där som öhh... någon sa.


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 11:22
Datum: 2002/09/20