Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

2bc v. 2.0

För att läsa mer om hierkarin kan man läsa ugglans fristående novell om phorumets råd "Jag vet vad du gjorde förra mötet" där Nibelung "försvinner" mystiskt och en massa människor mördas. Den är väldigt bra.
Mer om den paralella världen:
runt om i 2bc finns det olika "portaler" genom vilka man kan gå och hamna på smala broar, "trådar", uppbyggda av ettor och nollor, "nätet", i "nätets" mitt finns en stor byggnad, "phorumets råd", i vilket alla nokare håller till när de är on-line och på forumet. Som nämnt tidigare har alla här mer formella namn, jag tex är "princess Eowyn" (eftersom eowyn är en prinsessa) Nevyn är riddare, tror jag, och ugglan och nibelung är lord och pejgan och beth är lady. De flesta är lord eller lady, så det är inte svårt att komma ihåg. Fråga någon när ni skriver om ni är osäker (ÄR du riddare, Nevyn?).
Rådet vaktas av den svarta hinden, vilket är en ond skuggvarelse med morforiska krafter som dödar alla nokare som dristar sig till att lämna byggnaden. Alla 2bc äventyrare som besöker phorumet (hjältarna har varit där - nåja, aldrig mysan. vi har kanske inte plats för en drake, va? möjligtvis i stora salen) får håla sig på mitten av "trådarna" för om de faller ned blir de också lovligt byte för den svarta hinden.
Rådet har en källare, arkivet, där boken finns. Sedan finns det den stora salen, där alla viktiga saker händer.
Rådet är också fylld med många små rum och kammrar, och alla har en egen. Dessutom finns det flera tomma, tex den full med förskräkligt fula statyer.
Det finns ett kök också, med en diskmaskin som leder till ett hemligt pesilager. Fast den ingången är igenmurad nuförtiden (vilket visar sig vara rätt otursamt för en av personerna i Jag vet vad du gjorde förra mötet).

Det är ungefär vad jag vet.


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 20:04
Datum: 2002/09/20