Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Nystarten!!!

Jag är eventuellt med ifall det blir något vettigt av det hela. Det bästa vore väl om vi i så fall redigerade om det som skrevs till 2bc2? Vi försökte ju skriva en uppföljare förut, men något gick lite snett (för mycket folk på för många platser).
Om man tog bort alla personer som inte har med den egentliga berättelsen att göra så har vi en bra början.
Här kommer en lista på förslag som inte låter allt för ovettiga:

1. Samma värld som förra äventyret. En karta med alla namn är lätt att få tag på (nästan alla har en), och någon som har gott om tid på sig kan om han vill sammanfatta viktiga fakta om diverse platser.

2. Denna uppföljare utspelar sig efter 2b. Ingen vet riktigt vad som hände under den tiden då det förra äventyret tog plats eftersom alla dokumentationer försvunnit/brunnit upp.

3. Ingen planering ska finnas inför vad som kommer att hända. Alla vi som skriver har våra egna idéer, men det ska inte vara något samarbete.

4. Allt som finns utanför det kartlagda området är fritt att uppfinna. Ingen bestämmer hur hela världen ser ut, men någon gång då och då påpekas var olika platser finns.

5. Känner man inte till vad som hände i första historien så gör det inget. Dock ska man i så fall aldrig skriva något som berör den tiden.


Det var allt från mig för nu...


Namn: ugglan
E-post:
Tid: 21:26
Datum: 2002/09/20