Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Hemligheterna på Phorumet

Prolog:
Av Gorendez
Pepsi maskinen snurrar. Flaskor kommer och pepsin går. Så har det alltid varit på Phorumet. Och kommer alltid att vara. Så då skiter vi i det hela tills det blir en legend,myt och bleknar bort till Nibbe dricker upp den. Punkt slut. Eller kanske inte. Har du varit på Phorumet nån gång? Jaha, det har du, men inte du. Men för säkerhetens skulle skall jag förklara hur kapsylen är uppbyggd här. Ja, högst på toppen är den äldste. Han som tillverkade pepsins tionde ingrediens. Och han heter Lord Nibelung. Ja så är det. Det är tragiskt eller hur? Inte det? Nehe. Jag tycker det. Och efter Lord Nibbe har vi de fyra i rådet, för tillfället är det Lord Uggla, Lord Nibelung, Lady Beth och Lady Pejgan. Sedan har vi tre olika klasser av Phorumister. Den enkle Phorumisten, det är du som är ny. Phorumist, det är de som vistats här i mer än en månad och de har äran att få titeln Lord. Och så har vi de höga Phorumisanerna, de som varit här i ett och en halvt år. Borgen Phorumet är enkelt bygg och ser ut som en vanlig stor nordisk borg som du såg. Den drake som sitter på klippan framför Phorumet heter Hellvige och är ungefär fyrtio år gamal. Men han beter sig som en liten bitsk drakorm fortfarande. Föj med mig nu så skall ja visa dig ditt rum.

To be Continued...


Kapittel Ett:
Av Herid Fel
Det regnade ute. Men det var varmt inne. Han satt vid fönstret och tittade ut när den heta fantan dalade ner från de bruna pepsi molnen. Han hörde hur de skrattade där inne och vände sig om för att gå tillbaka till festen som pågick inne i stora salen. Det var Ugglan som firade det första fanta fallet. Och då bjöd självfallet Nibelung på sin stora tunna med Pepsi. Det var ovanligt att han bjöd p åpepsi alls utan att det var förgiftat, så man måste ta chansen.
?På torsdag är det ärtsoppa, på lördag är det fest. Men kyckling det är det jag gillar mest.? ;sjöngs det i salen av mången strupar full med pepsi och med en bit bröd i handen. Och självfallet under ledning utav Nibelung. Som hade pepsin rinnandes runt käkarna och hade kladdat ner sin vita tröja med pepsi kladd.
?Sjung med allihopa! På ...? ;fortsatte Nibelung med sin klart pepsiberusade röst.
?JAG VILL HA KLYKLCIN IDAG!? ; de sista orden ekade i det stora rummet som hade mattor för de stora grå väggarna. Han började gå fram mot pepsi tunnat och ryckte år sig ett glas gjort utav drakens snor.
?Hallå, hörru Herid! Stanna opp litet, va?!? ;ropade en välbekant röst. Klivandes genom folkmassan kom en av Nibelungens främste tjänare gåendes, Gorendez själv.
?Vad vill du, kusin?? :sade Herid med aningen kall stämma. Han tyckte icke om att hans kusin svansade så mycket för Hig Lord Nibeling. Han hade varken varit med eller emot Nibelung då han hade varit med i de nu glömda Ithron kriget.
? ?Vad vill du?? Det är fest läre Herid! Och då skall man ha kul och dricka pepsi! Rulla runt på bordet och tra i Nibbes skägg!? ; Skrattade Gorendez fram mellan sina hickningar.
?Jag trodde inte Nibelung hade något skägg man kan dra i, Gorendez? Men jag ser väl visst fel. Nykter som jag är.? ; tillade Herid buttert. Plötsligt hörde han en duns och sedan kom ett skri genom salen. Han snurrade runt och såg hur Nibelung hade fallit ner från podiet och låg nu på golvet. Och inte bara Lord Nibelung utan även Lord Emil och Lady Svansi. Det gick knappt fem minuter så låg alla Phorumister i salen på golvet. Enligt vad herid lyckades utröna var de bara medvetslösa.
?HALLÅ!!! Phorumister vakna! Alarm!? ; lord Emil befann sig icke i skaran som låg och sov på golvet. Det var ju tur det för han brukade kuna avgöra vad de skulle göra åt olika spedemier med pepsi. För det måste vara ett ovanligt starkt pepsirus som var inblandat. Men vad skulle de göra utan sina ledare? Detta kunde väl icke bli värre än det var? Eller?

To Be Continued...


Mvh Herid Fel


Namn: Herid Fel
E-post: V_Ogge@Hotmail.com
Tid: 01:35
Datum: 2002/09/22