Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Phorumets Hemligheter

"Ah, jag har hittat grod pillerna", säger Demandred.
"Ta fram tre stycken, skynda dig", svarar Emil.
Demandred tar fram tre stycken och ger dem till honom som stoppar dem i profetens mun.
"Nu vill jag veta varfär ni är här", sade han.
"Jag är här för att prata med Ugglan om en viktig sak", svarade Demandred.
"Och du då Bob", säger Emil.
"Jag är här för att jag måste informera Ugglan om att..." Just då öppnas dörren och in kommer Canoy som ser sig om i det lilla rummet, och säger: "Varför har du och Ugglan inte kommit ännu", tittandess på Demandred.
"För att jag inte har träffat Ugglan ännu", svarade han, just som Eowyn kommer in i rummet (som nu börgar kännas ganska litet), och ser sig om kring, och när hon får syn på Emil säger hon: "Där är du Emil, jag må..." då hon ser Canoy göra tecknet för att säg-inte-det-dära. Hon tittar frågande på honom där han står bortom Emil utan att Emil märker något men håller tyst.
Just då öppnas dörren och in kommer Lord Uggla.
"Vad gör ni här" sägger han lungt när han får syn på dem.

Lord Jor vänder sig om efter att ha stått och funderatt ett tag om vad han ska roa sig med medans han väntar. Men när han vänder sig om ser han att liket är... "Borta" säger han för sig själv.
Han börgar med bestämda kliv gå mot Ugglans rum.

Inne i sitt lilla rum har Hedrid just åter fått medvetandett, och undrar varför Nibelung var så arg på honom förut, och då kommer han ihåg det som hände i koridåren presis innan han blev medvetslös, men struntade i det. Och ger sig iväg mot köket för att få sig något gått att äta men vid varge hörn så kollar han försigtigt runt (så han vet att Nibelung inte är där), innan han fortsätter.


Namn: Demandred
E-post:
Tid: 18:08
Datum: 2002/09/24