Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Phorumets Hemligheter

"Är alla här?" ;frågade Gerenan.
"Lord Moridin, Lady Ariliyn, Bob, Pejgan och Rishögen. Det ser ut som om alla är här. Då kan vi börja mötet."
Gerenan satt på en tron i mitten utav rummet och i fem fåtöljer framför honom satt de andra. Det rum de befan sig i hade inga dörrar eller fönster. Och det var omöjligt för någon som inte hade Gerenans tillåtelse att beträda rummet. Rummet låg långt bortom Phorumets synfällt, eller kraft. Han nickade mot Arilyn som ställde sig upp med en rulle i handen.
"Punkt ett; Undanröjning utav Emil. Denna uppgift hade Bob att sköta. Bob! Rapportera!" ;sade Arilyn med hög och ljuvlig stämma. Gerenan vända sina kolsvarta ögon mot Bob som nu satt och pillrade nervöst på armstödet till sin stol.
"Ehh." ;harklade han sig.
"Jag håller på just nu med detta. Ni vet ju att jag inte är här till fulla Mäster Gerenan! Ugglan kom nyligen! Låt mitt medvetande tillbaka till tornrummet! Jag måste få lite mer tid på mig! Snälla Mästare! Jag har tjänat dig sin födedagar!" ;nästan ropade Bob ut med aningen panik i rösten.
"Förslag; godtages." ;sade Gerenan lungt och gjorde en gest till Ariliyn att gå vidare på dagordningen.
"Punkt två; Döda Herid med Ringen. Detta var Lady Pejgans uppgift." ;sade Arilin men samma underbara ljuva stämma. Pejgan reste sig upp.
"Som ni säkert redan vet Gerenan. Så överlevde Herid Blixtstrålen från ringen utan ytliga spår. Jag tror att han har samma speciella energi som jag har. Och även Ugglan har den."
"Detta har Arilyn berättat för mig tidigare. Så det hela var inget oväntat. Men vi måste Låta Ugglan och Herid vara ifred. Ugglan kommer snart att finna vad som är speciellt med Herid det lovar jag. Och då kommer han snart att finna de resterande sim bessitter detta. Om han gör enligt planerna så kommer jag snart att vara bland de han samlar ihop för att undersöka vad det är för mystisk energi vi har. Utan att veta skillnaden mellan min och deras energier. Deras är positiva medans våran är negativ. Jag skall själv ta hand om Emil. Och även Propheten. Han skall ställas på våran sida. Jag repar nu upp alla planerna för en lite omplanering. Återvänd till era plikter ni som har några och resterande försöker skapa förvirring i Phorumet medans ni väntar min nästa kallelse. Utgå!" ;samtidigt som Gerenan sagt dessa bord bleknade de alla och återvände till någon punkt långt därifrån.

To Be Continued...


Namn: Gerenan
E-post: ---------NONE---------
Tid: 20:47
Datum: 2002/09/24