Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Phorumets Hemligheter

Inne på ett av de många rummen satt Ugglan, Demandred, Eowyn och Salamander. Alla tittade nervöst och spänt på varandra, utom Demandred som utan att egentligen vara medveten om satt och smekte en bit av Ugglans gardin som han fått med sig coh Salamander vars piller ännu en gång sluatat verka och hade en tebjudning med en bordslampa.
"Vad är det som händer egentligen." frågade Eowyn.
"En Urk." sa Salamander.
"åh utmärkt, har han slagit i skallen igen?" utbrast Demandred.
"Nä vänta." invände Ugglan. "det där låter bekant. Ja. jajaja, så är det. Demandred, det du sitter och smeker just nu är en gardin gjord av tomte-.skinn."
Demandred stirrade misstroende ner.
"jaha." sa han.
"Ja, vi har varit under en attack från tomtar nyligen och det var der som Salamander påpekade. Vänta, vänta, jag ska berätta. Det finns en elit tomte stam som kallas Urk-kaj och dom är listigare än vanligare tomtar och har den läbbiga förmågan att förvandla sig till någon annan. Frågan är bara varför tomtarna anfaller nu? Dom måste ha en stark tomte-ledare."
"Nej." Salamander vände sig om med en plötslig skarp blick. "Tomtarna må vara listiga men ingen av dom kan iscensätta något sådant. Dom blir alltid utnyttjade av någon annan skarp hjärna. Någon som inte är tomte..." här blir hans blick oskarp igen och han vänder sig mot lampan igen. "Åh, mer te? Sannerligen, kan jag få en till bulle tack."
"Eh?" säger Eowyn och Demandred i kör.
"Ja, han sa sanningen där för ett ögonblick." sa Ugglan till dom andra. "Vi har med en konspiration att göra." Eowyn vände sig ängsligt till dom andra.
"men då kan ju vem som helst av oss vara en tomte i förklädnad..."
Alla stirrade på varandra, förutom Propheten som hade en ingående diskussion med en bords-duk.

To be continued...


Namn: Salamander
E-post:
Tid: 09:47
Datum: 2002/09/25