Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

TBC: Phorumets Hemligheter

Innan vi börjar så vill jag tillägga att på följande adresser kan man ladda ner TBC: PH.

www25.Brinkster.Com/OskarV13/
Lägg till detta för Lucida Blackletter;
Phorumets%20Hemligheter.doc
Eller detta för Arial
Phorumets%20Hemligheter_Arial.doc

Tryck på öpnna och det dyker upp i fönstret.

Summering DEL ETT;
Det första fanta fallet kom och det måste firas med en stor fest. Men underliga saker händer på festen. Den hinner knappt avslutas innan alla av någon mystisk anledning svimmar. Det visar sig senare vara rekylen av pepsimaskinen som exploderat. highlord Herid Fel och highlord Emil går för att undersöka saken närmre när de finner allting som skulle vara trasigt helt och det som skulle vara helt trasigt. Efter olika undersökningar finner man en het pepsimodul liggandes på golvet. De lyckas få igång maskinen som nu börjar tillverka 200 000 000 000 stycken pepsi burkar. Emil springer efter hjälp medans herid är så illa tvungen att dricka upp varje burk. Highlord Emil glömmer snart Herid och nöjer sig med en liten Match mot Ugglan på Super Nintendo och hinner nästan gå och lägga sig när Propheten illar fram med mystiska yttringar. Emil förstör nintendot på Propheten. Som sedans inlåses i en grderob. Herid träffar en mystisk kvinna som slår honom medvetslös med hjäälp av en stråle från en blå ring.
Higlord Nibbe finner Herid avsvimmad på golvet framför son käresta och drar honom därifrån. Herid får mysiska krafter och slår ner Nibbe och öser pepsi över Phorumet.
Gerenan sitter i sitt rum och vässer på en kniv då en kvinna som kommer in med nyheter om olika saker på Phorumet. Talar lite ond till ond snack och sedan lämnar hon rummet och Gerenan har planer att göra något till de speciella personer som överlever ringen.

Te Bo Continued...

Dem som vill får summera resten... jag har icke tid nu...

Med hjärtliha Hälsninar Gerenan


Namn: Gerenan
E-post: ---------NONE---------
Tid: 07:59
Datum: 2002/09/26