Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Nytt kapitel i Ph

Det här verkar så himla roligt så jag kunde inte låta bli att skriva ett kapitel =)

Krigarflickan Linn Silverdrake (även kallad Lady Silverdrake, eller den kortare versionen, Silver) satt och glodde dystert ut genom fönstret. Ännu en tråkig dag på rummet? Hon ryckte till när en brusande störde de mörka tankarna. Silver vände sig snabbt om så att talismanerna i håret klirrade. Vad kom det störande ljudet ifrån?
När något brunt började sippra in under dörröppningen hoppade hon ner på golvet. Hon doppade två fingrar i den bruna vätskan och slickade sedan av dem. Pepsi! Hon var genast på benen och drog sin dolk. Något var absolut fel! Hon hade i och för sig inte varit på Phorumet så väldigt länge, men under de månader hon hade vistats där hade någon aldrig kommit på idén att försöka lägga heltäckningsmattor av pepsi. Visserligen en trevlig idé, men det skulle nog ta ett tag innan pepsin torkade så pass att det gick att gå PÅ den.
Silver vadade genom pepsin som nu nådde henne till fotknölarna. Hon öppnade dörren och slank ut i korridoren. Hon skulle leta reda på de andra. De kunde säkert behöva hennes hjälp.
Hennes självsäkerhet rubbades inte det minsta när hon kom till trappan och upptäckte att den hade förvandlats till ett pepsifall. Strömmen var stark, men hon lyckades dra sig upp i ledstången.
Korridoren ovanför var helt tyst, så när som på pepsins brusande kring hennes fötter. Hon måste slippa undan den här förrädiska strömmen en stund. Det tog på krafterna att vada i forsande pepsi! Alltjämt med kniven dragen skyndade hon sig bort mot arkivet. När hon rundade hörnet tvärstannade hon. Men att tvärbromsa i pepsi är inte smart, speciellt inte om den rör på sig. Silver halkade och satte sig tungt på gumpen.
Hon reste sig snabbt och tittade misstroget på Emil och den stora katten som av någon konstig anledning påminde henne om Canoy.
?Eeh? vad gör du.. ni här? Och vem är katten??
Emil tittade på krigarflickan med mörk blick.
?Canoy??

To Be Continued?


Namn: Linn
E-post:
Tid: 16:37
Datum: 2002/09/29