Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Nytt kapitel i Ph

Av Svansi

Utan några som helst svårigheter lyckades den långe, allvarlige mannen, klädd i svart kåpa, bana sig fri väg i korridoren fylld utav noviser. För att vara ärlig så flydde noviserna mannens blotta närvaro. Men vem var han?

Lord Svansi var på ovaligt bittert humör. Alla dessa småglin som trodde att de var något. Bara för att DE aldrig sett honom här på Phorumet förr så trodde de att de kunde hålla sig för bättre. Men icke sann icke.

I sin egenskap av Hög Phorumist så stod han nästan så högt över dem som man bara kunde. Ett litet elakt leende snuddade vid hans läppar när han såg dem fly från korridoren. Han som till och med kandiderat till att vara en av De Fyra, och de små skitungarna trodde att de kunde göra narr utav honom.

Han var Phorumets Skattkammarmäster, Kammarens och Portarnas Nyckelhållare, och han hade åtagit sig denna nödvändiga post av två anledningar. Dels så gav den en enormt hög status, makt och inflytande i Rådet?

?men också så var det ingen annan som ville ha den positionen. Den medförde vissa plikter som tvingade en att lämna Phorumet längre perioder, något som var mycket, mycket smärtsamt (vilket också var anledningen till att det fanns så få kandidater)

Och vad händer när man varit ute och gjort sin plikt?

Jo, man återvänder till ett Råd som befinner sig i kaos, och en massa bortskämda snorungar. Lord Svansi knallade surmulet vidare. Han MÅSTE hitta Lord Nibelung för att lägga fram sitt eget förslag till hur man skulle lösa den här krissituationen?


Namn: Svansi
E-post:
Tid: 18:18
Datum: 2002/09/29