Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Phorumets Hemligheter

Kapitel 6-10

Lord Nibelung som fortfarande känner av pepsiruset från igår, går ner till källaren för att titta till maskinen. Han upptäcker Herid Fel på golvet, omringad av 130 000 010 099 tomma pepsiburkar och 69 999 989 900 fulla just som maskinen är fördig med tillverkningen av de 200 000 000 000 burkarna.
Herid återfår medvetandet.
En vacker kvinna kommer stiger in i Generans rum. Hon säger att "Herid, Ugglan och Pejgan är en av dem". De "överlevde ringen". Generan måste fånga Emil eftersom han misstänker något. Han måste hitta Propheten. Hans planer måste fullbordas till varje pris!
Herid släpas genom korridorerna av Lord Nibelung. Herid får en idé och naglar fast Nibbe vid väggen med en stark pepsistråle. Sedan slår Herid honom medvetslös med en pepsiklump.
Emil har lagat Super Nitendot och håller på och kopplar in det i TV:n när hela Phorumet skälver till. Ett decimetertjockt lager av pepsi täcker hela golvet. Vad hade hänt? Emil springer ner för trappan och ser Herid och Nibbe i korridoren. Beth kommer springandes och säger åt Emil att släpa de pepsiindränkta phorumisterna till deras rum.
Jor letar efter toaletten. Han ska just gå ner för den sista trappan när då en kvinna i gräddvit sidenklänning glider fram framför honom. Hon försvinner ner för trappan trots att Jor ropar att hon ska stanna. Hon har en kniv i handen: Ett skrik hörs och Jor börjar springa mot ljudet som strax avtar. Han hittar en död man på golvet! En av de nyaste noviserna. Likets ögon är utbytta mot pepsikapsyler och i hans hjärta sitter en pepsiflaska. På väggen står det skrivet med blodblandad pepsi "Emil är en förrädare".
Demandrad och Canoy hör skriket och springer ner till Jor som troligen har pissat på sig av rädsla eller chock, av urinstanken att döma.
Demandred springer iväg för att leta reda på Lord Uggla.
Lord Demandred kliver in i Ugglans rum och finner till sin förfäran Usama bil Laden, som turligt nog bara är Bob som hade tänkt att skämta lite med Lord Uggla.
Bob springer ner för att laga pepsimaskinen.


Namn: Kapitel 6-10
E-post:
Tid: 19:08
Datum: 2002/09/29