Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Phorumets Hemligheter

Kapitel 16-20

Generan har möte med Lord Moridin, Lady Ariliyn, Bob, Pejgan och Rishögen.
Punkt 1: Undanröjning av Emil. Bobs uppgift.
Ariliyn ber honom rapportera. Emil ber om mer tid, vilket Generan beviljar och ber Ariliyn fortsätta.
Punkt 2: Döda Herid med Ringen. Lady Pejgans uppgift.
Pejgan berättar att Herid överlevde Blixtstrålen utan ytliga spår. Han har antagligen samma speciella energi, som även Ugglan har.
"Ugglan kommer snart att finna vad som är speciellt med Herid det lovar jag."säger Generan."Och då kommer han snart att finna de resterande sim besitter detta. Om han gör enligt planerna så kommer jag snart att vara bland de han samlar ihop för att undersöka vad det är för mystisk energi vi har. Utan att veta skillnaden mellan min och deras energier. Deras är positiva medan våran är negativ. Jag skall själv ta hand om Emil. Och även Propheten. Han skall ställas på våran sida. Jag repar nu upp alla planerna för en lite omplanering. Återvänd till era plikter ni som har några och resterande försöker skapa förvirring i Phorumet medan ni väntar min nästa kallelse. Utgå!
Ugglan frågar alla vad dom gör i hans rum. Bob säger att han var på väg ner att laga pepsimaskinen när han stötta på Propheten här. Han förklarar att Salamander hade blivit nedslagen och att han sade att Pejgan hade gjort det.
Bob reser sig och går ner för att laga pepsimaskinen igen. Han kovar att komma tillbaka om något mysko hände.
Emil sitter på sitt rum och funderar när Nibelung och 3 vakter dyker upp. Nibbe vrålar åt vakterna att "ta fast förrädaren". Ugglan och Eowyn kommer inknallande och undrar vad som händer.
Emil förpassas till en mörk fängelsehåla.
Ut ur väggen kommer en främling och höjer handen. En manstjock stråle träffar Emil i magen men gör inte den minsta skada.
Främlingen blir förvirrad och försvinner.
Precis efter det kommer forumets råd och säger att Nibelung har bevis för att han har mördat en av noviserna.
"Va!?" ropar Nibbe och säger att anklagelserna inte har något med honom att göra.
Någon undrar vad som hade hänt. Han har i hemlighet bryggt och druckt helvetesdrycken COLA! Ugglan tittar förevrående på Nibbe och alla lämnar rummet.
De negativa typerna sammanträder i krismöte. Generan tar till orda:?Eftersom som ni inte klarade av Emil utarbetade jag mycket noggrant en plan. Det krävde all min energi men var totalt ofelbart. Jag sjönk in i hans säll och avfyrade en tjock stråle svärdeld rakt i magen på honom. Effekten som borde raderat var enda bokstav han någonsin skrivit här, var lika med noll. Av någon anledning är han immun mot pepsivapen...
Ugglan, Demandred, Eowyn och Salamander sitter på ett rum och pratar. Eowyn undrar vad det är som händer egentligen. Ugglan berättar att det finns en tomtestam som kallas Urk-kaj som är listigare än vanliga tomtar och har förmågan att förvandla sig till någon annan.
Propheten säger med klar blick att tomtarna alltid blir utnyttjade av någon skarp hjärna, någon som inte är tomte. Sedan blir blicken suddig och han ber lampan om en bulle.
Ugglan säger att "vi har men en konspiration att göra"
Men då kan ju vem som helst vara en förklädd tomte!


Namn: Kapitel 16-20
E-post:
Tid: 19:57
Datum: 2002/09/29