Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

när kommer nästa bok i "sagan om drakens återkomst

Det där "Fågeln smeker solen" och liknande ska nog föreställa en sorts imitation av asiatisk svärdskonst. Jag håller med om att det är ganska tråkigt men sådana beskriviningar används nästan aldrig och då oftast bara när dom tränar. Dessutom är det inte striderna utan ALLT som gör att man läser böckerna och GILLAR dom väldigt mycke.

Kan dock hålla med om att hans kjolar och flätor tjat gör mig uttråkad. Men det är i princip allt som gör mig uttråkad i hans böcker.

Måste också ge Jordan ett stort plus för hans allvarliga och onaiva böcker. Jag har börjat läsa Sanningenssvärd och tänker "fan vad töntigt" varje gång dom nämner magiskapulver, trollkarlar och häxor. Dom böckerna(SoT) är också för naiva och är alldeles för fulla med töntiga likheter med verkligheten. Ex så heter ondingarnas grejor folketsfreds arme och liknande saker. Påmminner inte om kommunismen. Nej inte alls.

Måste också säga att LotR är de enda böckerna där jag inte tycker trollkarlar är fjantiga. Fram för egna magisystem som i WoT och Deverry.

Vad har alla emot långa serier. Bara dom är bra är det bara roligt att dom är långa.

Jordan kanske är fetechist. Vem vet.
MvH Jor

Hell Jordan!
Hell Kerr!


Namn: Jor
E-post:
Tid: 20:53
Datum: 2002/09/30