Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Rollspel

Jag är en rätt så aktiv spelare sedan tidigt nån gång 1993-94 och jag har älskat alla olika sorters rollspel. Dock passar jag endast in som spelledare pga mitt dominerande sätt(Eller att jag trivs dåligt med att inte bestämma, är litet av ett ego).
Men jag undrar vilka här som spelar rollspel? Och vad för rollspel och hur spelar ni? Har ni egna regler? Egna Spel eller några andra saker inom rollspels grenen som grenen vill dela med er utav? Funderingar tankar eller kanske till och med olika uppfattningar av vad rollspel är? Som jag uppfattningar älskar jag rollspel och att försätta spelarna i kniviga situationer och svåra lägen. Jag lägger även mycket tyngd vid bakgrunden och historian. det tycker jag är spelar en viktig roll i spelandet. När vi gjorde Nianze var det ett av ändamålen med spelet. att göra det stort flexibelt och helst att mycket beror på bakgrunden man har. Logik och realism är även de mycket viktiga faktorer. För spelarna vill ju självklart ha ett viss mått av logik.


Jag spelar;
Dungeons and Dragons,
Drakar och Demoner,
Exalted,
Mutant,
Mutant 2,
Mutant Cronicles
och
Everquest RPG

dessa spel har jag spelat och spelar. Även vissa kampanjvärlar har jag spelat för dessa. Som Forgotten Realms, Wheel ocg Time och andra liknande till de två översta.

Nå.. har vi några roleplayers här då?

MvH Herid Fel


Namn: Herid Fel
E-post: V_Ogge@Hotmail.com
Tid: 12:15
Datum: 2002/10/01