Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

WOT karaktärer...

Jag tänkte läsa om WOT i väntan på nya boken. Började med det ambitiösa projektet i Söndags men har redan kommit på varför jag blivit mer och mer oengagerad i böckerna; Jag tycker så fruktansvärt illa om många av karaktärerna! Särskilt många av de kvinnliga karaktärerna! (Nyanaeve, Egwene...) Och även om de är unga när allt börjar så saknar jag ett djup och utveckling hos de olika personerna.
Ju mer jag läser desto mer irriterad blir jag!! Allt är så förutsägbart (Lan rynkar ögonbrynen, Nynaeve drar sig i den j-la flätan och någon av de andra säger något omoget) Vad jag kommer ihåg från senast jag läste böckerna så blir det inte heller bättre vartefter tiden går, snarare kommer det fler karaktärer med lika förutsägbara nycker och later. Om jag inte vore en sådan fruktansvärt nyfiken person skulle jag nog inte ens bry mig om att läsa uppföljarna som kommer.

Jag vet att vi har diskuterat kring detta förut, men med tanke på några av de senare inläggen så tänkte jag det vore kul att åtmindstone diskutera något på detta diskussionsforum!!


Namn: Kiara
E-post:
Tid: 09:29
Datum: 2002/10/08