Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vem är du?

Om du imorgon vaknade upp i ett smärre samhälle på några hundra personer, mitt i en fantasyvärld. Vem/vad skulle du vilja vara i det samhället?

Samhället du vaknar upp i är "mångkulturellt". Du kan vara av vilken ras som helst, men betänk att denna by består till största delen av människor. Något mer om platsen vet vi just nu inte, men byn behöver olika invånare. Denna by behöver personer som kan axla olika yrken. Denna by behöver personer med olika karaktärer. Vem är du i byn?

Du kan vara allt ifrån en skrävlande bondmora till en försynt krigare. Du bör dock veta att byn inte behöver flera mjölnare, smedar eller borgmästare. Har någon valt att ha yrket dödgrävare så kan inte du ta det också. Andra yrken kan det dock finnas flera av, typ bonde, fiskare m.fl. Först till kvarn (blir mjölnare).

Jag vill veta
*din ras
*ditt yrke
*din personlighet
*din styrka/svaghet


Varför vill jag veta detta?
Jo, jag är en av de få av er som ännu inte börjat skriva någon berättelse/bok. Jag har dock funderingar på att börja på skriva en berättelse, och det vore roligt att se om man lyckades få ihop något utifrån era karaktärer. Ju mer ni berättar "om er själv" ju roligare blir det för mig.

Vem är du?


Namn: Linus
E-post:
Tid: 22:24
Datum: 2002/10/09