Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vem är du?

Kul.

Ugglan, jag skulle lika gärna ha trollocken i byn, men då skulle det nog inte få bli så många fler udda varelser. Tänk dig slaktaren, alla handlar av honom på torsdagar, på kredit givetvis. Nästa dag så har han glömt alltihop, ändå lyckas han på något sätt få affärerna att gå ihop. Han kom till byn för några år sedan och är lite egen på många sätt. Han verkar mycket trevlig, men det är ingen som riktigt förstår vad han säger.

Vi som känner honom lite bättre förstår att han vill dölja sin härkomst. Han har dessutom fått kämpa hårt för att bli av med smeknamnet som barnen i byn gett honom, "goatface".

I byn har det hänt en rad nattliga försvinnanden, människor har blivit bortförda, mördade? Borta är de i alla fall. Misstankarna hamnar till sist på slaktaren, som måste fly för sitt liv...

Hmm...
Kan bli en bra historia.

Men...
Det kanske är bättre att vara lite mer "serös". Jag tackar för bidragen som jag hittills fått in, och väntar med spänning på fler. Nu åker jag dock bort några dagar för att vara toastmaster på ett bröllop. När jag återkommer efter helgen ska jag sätta tänderna i era bidrag, och börja bygga upp byn.

Tack så länge.


Namn: Linus
E-post:
Tid: 10:19
Datum: 2002/10/10