Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vem är du?

Ras: Alv.

Utseende: Hon har ljusblont hår utslaget, och det vajar i en bris endast hon verkar känna av. Klädd i en mörkröd och vit klänning, samt en mörkgrå, varm mantel. Ögon som havet, och om man dröjer med blicken i hennes kan man nästan se hur irisens färg rör sig som vatten. På fötterna bär hon mjuka stövlar av fint material.

Yrke: Handelsresande. Rider på en svart, elegant häst, men hennes arbetspartner (en människa) kör en färggrann vagn som innehåller de flesta av varorna hon handlar med. Hon byter vackra saker mot andra vackra ting.

Personlighet: Vänlig, storsint, älskar att le och att se det goda i folk. Hon tror gott om alla, även onda varelser, tills dess de bevisat motsatsen. Obotlig optimist, som även tror på att kärleken övervinner allt. Trots sin godtrogenhet är hon en fantastisk köpman (kvinna?). Hon tycker även om att sitta och lyssna på musik och sagor, och ibland även stämma in i sång.
Vissa personer kanske ser henne som fjollig då hon avskyr att smutsa ner sig och oftast reagerar på oväntade händelser med "Oj..!" eller något som kan liknas vid "Kära hjärtanes..". Hon för sig som en adelsdam, rak i ryggen och med en självsäker min.
Hon är en sådan person som alla gillar. Det är svårt att tycka illa om henne. Men om hon någonsin blir riktigt heligt förbannad kan hon bli läskig så det förslår.
Hon avskyr våld i alla former, och överlåter sånt till de som kan slåss.

Styrka/svaghet: Hennes styrka är hennes underbara charm. Hon är behaglig att vara med. Dessutom är hon utmärkt duktig på att läsa kartor och kan flera språk. Hennes svagheter ligger i hennes godtrogenhet, och hennes irriterande tendens till att rätta fel i grammatik, både skriftligt och språkligt.


Namn: Minora
E-post:
Tid: 14:28
Datum: 2002/10/10