Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vem är du?

Ras:
Okänd

Yrke:
Okänt

Personlighet:
Mystisk tystlåten man med vitt hår och en svart kappa i guld. Han ignorerar alla som säger något som inte är av värde till honom och han dödar gärna omoraliska och opålitliga personer. Gillar att visa sin överlägsenhet mot andra.

Utseende:
Vitt rufsigt hår och en vitt mustch samt även lite skäggväxt på hakan. Han är muskulös och går omkring i svarta kläder med guld inslag och mösnter. Ser ut som enmänniska vid första anblicken men vid andra ser man att hans ögon är helt svarta och att hans fingrar är för långa för en människa även han kroppsbyggnad ger ett intryck av att vara helt fel fast den är stark och smidig. Får en att tänka på en mydraal.

Styrka/svagheter:
Hans styrka ligger i hans oändliga kunskaper och vetskapan om att ingen som icke är som han är honom överlägsen. Han kan det mäste och är mästare på allting. Skulle kunna bsekrivas som en mörk gud. Hans svagheter ligger i att han aldrig inser att han är så mycket bättre än andra och underskattar och kränker alla med otroliga mått. Hans sätt skulle i vanliga fall framanat slagsmål men eftersom han grace och aura som man känner runt om honom är så stark så bråkar man icke gärna med honom om man inte vill dö.

Kommer mer.. någon gång...


Namn: Herid Fel
E-post: V_Ogge@Hotmail.com
Tid: 17:38
Datum: 2002/10/10