Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Lite dark fantasy

Jag menar, så förbannat bra är väl inte wot?
Det är helt OK, jag gillar särksilt den där scenen när rand trillar ner från murkrönet in i drottningens trädgård (hehehe, han är värsta flummig), men vampyrkrönikorna är helt enkelt BÄTTRE än randland sagan. Wot känns bara så barnsligt, karaktärer, platser, historia, känslor, beskrivningar, allt är så fuskigt.
Det är som den där kopian av Ankh-Morpork de galna filmregisörerna gjorde i Rörliga bilder (skivvärlden). Där de sprejade smuts på väggarna för att göra det "autentiskt".
Känslorna är fejkade som sjutton. De följer nnågot djävla "protokoll". När någon man gillar dör blir man ledsen och tänker inte på anat till exempel. Snacka om trångsynt av jordan att ge dem sådana reaktioner!!
*avskyr regelboken*

Bråkade med jor (?) som påstod att wot har fler döda huvudpersoner än sor (som om det spelar någon roll).
Nåja, i vmapyrkrönikan är alla huvudpersoner döda... Eller odöda, synd om dem är det i alla fall.


*flammsar*


Nej, nu går jag och lägger mig. Sov gott.

*drar med mig de andra odödliga ner i tunneln som leder till den där halvt vatten fyllda grottan som strömmar ut i havet, och åker iväg i den förstakalassiga motorbåten (som jag vet hur man styr, startar och höjer farten på, men ännu inte greppat det där med bromsning på än - lev farligt! ohohoh... helt sjukt skämt. Ruskar på huvudet.*


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 21:15
Datum: 2002/10/10