Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Ett bra citat

Jag läste faktsikt Starship Troopers i somras.

Heinleinen verkar ha insett sanningen om människans natur. Detta betyder inte att jag gillar hans samhällssystem medborgare och civila! Det borde förresten ha störtats för länge sedan eftersom människorna i hans värld är fria att göra vad de vill, som i en demokrati, och när människorna får sådana demokratiska friheter så är det en omöjlighet att de inte skulle vilja ha den absoluta demokratiska rättigheten, rösträtt.

Vilken kanal förresten?


Fast det 70% av filmen jag har sett srämmer inte överens med boken på något sätt! I filmen har de lätt infanteri! Idioti, då kunde de lika gärna ha använt tanks, har regissören inga militära kunskaper alls? Anledningen till att tanks inte använts i boken är att det SANNA mobila infanteriet och deras utrustning är långt överlägsen en pansarvagn. Idioter.

Att sedan byta ut spindlar mot insekter var ett grovt övertramp, och att ta ifrån dessa sina handeldsvapen var dummast av allt. Utan teknik av någon form, som det är i filmen borde de förintas! Hur kommer de upp på asteroiderna som de använder för rymdfärder? I boken har de rymdskepp och det är MYCKET bättre.
MvH Jor


Namn: Jor
E-post:
Tid: 21:18
Datum: 2002/10/10