Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Lite dark fantasy

Skärp dig.

Hundar är väldigt varierande beroende på art.
Pudlar och schäffrar är smarta, andra raser mindre smarta.

Någonstan mellan tjugo-fyrtio, antar jag.

KAtter är förresten väldigt intelligenta.
HAr du någonsin ägnat någon timme åt att iakta en katt (de thar jag - teckningsstudier, liksom. Jag är väldigt bra på att teckna katter nu, både detaljerat och/eller snabbt.)?
De kan sitta i en timma och stirra rakt fram, sedan vänder de på ögonen och tittar rakt på en.
De kan få en att klappa och kela med dem, trots att man borde göra något annat. De är väldigt listiga djur...
Dessutom har de otroligt bra fysik (bland de bästa i djurvärlden, bäst bland tamdjuren), otroligt stort och självbevarande ego, och är mycket självsäkra.
Bra nattsyn, dessutom.

Smarta djur.


Hundar är som barn i två års åldern. De förstår vad man menar om man förklarar tillräckligt noga och med tillräckligt många gester, och de lär sig snabbt + plus att de kommer ihåg vad de lärt sig ett tag.

Det finns ingen skillnad på djur- och männsikointelligens. Det är samma sorts intelligens, och bara för att de har en aning mindre av det måste man inte nödvändigtvis föda upp dem som mat. *funderar på att gå med i green peach - bara för ATT, men beslutar sig för att låta bli*



Jor, du skulle aldrig ha nämnt att jag är vegetarian.
Nu kommer jag att prata om det här flera dagar i sträck (jag måste alltid tillkänna ge åtminstonde hälften av mina motiv för att jag är vegetarian, och genom åren har jag kommit på hundratals. Borde kanske gå och lägga mig nu så jag glömmer bort det...

*funderar på att låta Igor ta över här nu*

Sov gott.


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 23:18
Datum: 2002/10/11