Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vem är du?

uff... kreativitet... :-)

Eowyn: Tja, jag kommer hit lite då och då, när jag minns att forumet existerar. Jag flyttade till Västerås, och då försvann jag ett tag in i min egna lilla värld. Jag har nog egentligen inte kommit ut ifrån den än ;-) But: I'm back, from time to time. Jag svarar på intressanta trådar, typ denna.

Canoy: Varför skulle en aristokrat inte bry sig om byfolk? Har hon inte anledning att avundas dessa personer som lever enkla liv? De som inte behöver bry sig om intriger och politiska ränker? Hon föredrar byarna framför städerna, och ser gärna att byarna förblir byar.
Och jag? Jag är väl en ganska gammal phorumist, men inte väldigt så. Har hängt med två år eller nåt sånt. Minns inte riktigt. Tid flyter så underligt för mig.

Hur många av tjejerna här skulle vilja vara med på ett projekt jag vill starta, ett som handlar om svenska kvinnliga författare? Jag blev lite inspirerad av Christina, även om detta projekt är lite annorlunda.
Hade tänkt mig att det skulle bli en novellsamling, ungefär som Sword and Sorceress eller Chicks in Chainmail. Fast bara kvinnliga fantasy-författare, som får skriva en berättelse vardera? Tror ni det skulle vara intressant? Är öppen för förslag, invändingar, och idéer.


Namn: Minora-chan
E-post: soldroppe@hotmail.com
Tid: 21:27
Datum: 2002/10/13