Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Dåliga filmatiseringar

Ber ödmjukast om ursäkt ifalll dett är långtråkigt OCH extremt off-topic. Var dock tvungen att klargöra några saker.

1 USA skulle aldrig anfalla en demokrati som Sverige. USA kan stödja diktaturer, anfalla diktaturer och störta diktaturer. Men dom anfaller INTE demokratier, speciellt inte välutvecklade demokratier i Europa och den så kallade Västvärlden.

2 Alla eropeiska länder är vänligt sinnade NATO eller neutrala demokratier med undantag av Vitryssland. Dock skule Vitryssland aldrig anfalla Sverige eftersom dom inte har något skäl till och därför att dom inte har någon gräns mot oss och slutligen för att USA i sådant fall skulle leda en allians som skulle kasta ut dom och störta deras regim.

3 Ryssland är idag en demokrati, dessutom en demokrati som har en militärbudget som bara består av 5% av den militärbudget som fanns för 12 år sedan.

4 Vilket/vilka andra länder skulle kunna anfallas Sverige(förrutom de Eropeiska länderna som jag redan konstaterat vara inget hot mot Sverige). Guinea, Liberia och liknande länder har:
* Ett, inga skäl att anfalla Sverige.
*Två ingen stridsmakt som skulle kunna genomförra detta(omoderna handeldsvapen, typ Kahlashnikov, är dessa länders huvudsakliga beväpning. Plus outbildade, om än ofta grymma soldater).
*Tre, inga gränser mot Sverige.
* Fyra, USA skulle kasta ut dom om de försökte.

Alltså kan vi lungt dubbla sjukvårdsasnlagen.
// Jor


Namn: Jor
E-post:
Tid: 19:33
Datum: 2002/10/14