Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Phorumets Hemligheter

Olaglig skola?
Neeej, då, den är ovanligt trevlig (med panorama fönster och smakfulla, koncentrationsfrämjande färger, bäst skolmat i hela stockholmsdistriktet och ungefär tjugo meter till en park med gräsmattor, fotbollsplaner, promenadstråk, damm med tillhörande fontän, änder och kasserade cyklar - en gång en av lärarnas bilar dessutom. Någon elev hade en RIKTIGT dålig dag...) men eleverna är inte särskilt bevakade, och Stockholm är en väldigt vild del av Sverige.
Men det är en bra skola.
Lärarna har till och med varit så trevliga att de lagt in danskväll och sovmorgon på niornas schema både på höst och vår treminen, opraktsikt nog dagen innan ett tyskaprov men man kan väl inte få allt...

Uppskurna handleder har med panorama fönstren att göra. Visserligen är de snygga och man har alltid massor av fönster att stirra ut genom om man har tråkigt, men eftersom den ena väggen alltid består av massa glas, och bråken alltid består av folk som trycker upp varandra mot väggarna, är det där med uppskurna handleder rätt förklariligt.
Du förstår.

En fördel med att folk tänder cigaretter under brandlarmen hela tiden för att djävlas, är att vi börjar bli väldigt bra på att uttrymma skolan.
Fast polisen har förhört eleverna i jakten på utövarna av "mordbrandsförsök" (de överdriver, om ni vill höra min åsikt... något pucko kastade in en rökbomb mitt i skolans ena trappuppgång, och den började aldrig brinna och ingen blev ens chockad, så vadå "mordbrand"?) två gånger den här terminen.

OCh rektorn envisas med att hålla långa tal varenda morgon efter det att något hänt... Skitjobbigt.

*önskar att det vore den tjugofjärde januari snart, så jag kan få välja gymnasie och känna det som om jag har en chans att slippa bort från det där stället*


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 23:16
Datum: 2002/10/18