Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Phorumets Hemligheter

Därför att jag ofta slinter på någon av de sita bokstäverna - Eowyn är inte ett namn anpassat att skrivas på tangentbord, vet du. Bokstäverna är utspridda på så sätt att man snubblar över sig själv, i alla fall om man använder två händer när man skriver.
Eo, däremot, är aslätt att skriva på tangentbord.
E - o , de sitter på rad liksom, med ett par andra bokstäver emellan (vilket ger en utrymme att använda den andra handen, praktiskt nog).



Lestat: Why?
Akasha: Why not?
Lestat: This is the reason you have risen?
Akasha: They belived in nothing, now they are nothing. But you and I will change all that. We will give the world something to belive in. Come, my king, we have a score to settle.


Grrr... hittade manuset på internet och nu vill jag plötsligt se filmen, men den har slutat gå på bio här i sverige, och eftersom den vart så stor i US och spelade så länge på biograferna (enligt vad jag har hört, men allt är relativt...) så lär det dröja innan den släpps som hyrfilm.
Dumt, dumt, dumt.

Filmen som Aaliyah gjorde innan hon krashade i det där planet... Det är ju kult att gå och se den.



Ursäkta, förresten, om du tror att det är mycket våld på min skola.
Det är det inte, procentuellt sett, men eftersom det är många elever och rykten spridds snabbare än influensa om våren så verkar det så.

Det är en bra skola... Bra mat, panorama fönster och ankdamm. Eget café med billiga priser, bra fritidsgård och lokar för elever som bildat rockband och teatergrupper att få öva i.
Men lärarna är precis som de är överallt annars i sverige... Mysko.


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 23:23
Datum: 2002/10/19