Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Hur?

Men moget!

Varför verkar alla jordanfans vara så barnsliga? Det är kanske därför böckerna stör mig - de som *älskar* serien istället för *tycker om* den, tenderar att vara rätt så... Ni vet.


Å, jag vet inte. Det finns andra som är mer spännande, men Jordan är nog den av dem som har lättast språk och enklast karaktärer - alla vill inte ha trovärdiga karaktärer, ibland kommer det ivägen för handlingen (se bara vad de gjorde med queen of the damned - de dumpade karaktärernas trovärdiga beteende, och ersatte det med en cool actionfylld storyline istället.)

Den enda anledningen till att jag då och då läser Jordan, är att jag vill veta hur det går för Nynaeve.
Jag hatar henne, och hoppas alltid att det ska gå förjävligt... Fast om man nu ska vara trevlig så tyckte jag vargkillen var cool i de första böckerna innan han blev så jobbig.

Jag föredrar nog sanningens svärd framför waste of time (jag älskar ordvitsar =D ), därför att... tja, det handlar om samma saker, fast sot är mer... mörk. Det är intressantare, och den är faktiskt... Tja, den är faktiskt mer spännande.

ÅÅåååå, nu gjorde jag mig nog många fiender bland dem som dyrkar jordan.
Men, hörrni, man får inte nedvärdera personer på grund av att de tillhör en anan religion... och när det gäller böcker, utvekclas man ständigt så "favoritförfattare" varar bara något år.


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 21:07
Datum: 2002/10/23