Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Maaaaaaat.

Och så säger du åt DwH att vårda språket... Det finns många sätt att brista i språket, och det inlägg du just skrev...

Dålig dag?

Tell me about it.
Blev tvungen att gå upp tidigt för att ha gympa, tyvärr uteblev gympalektionen trots att jag släpat mig dit, men ingen berättade det för oss så vi satt först tjugo minuter i blåsten och väntade ("han kanske missade tåget") sedan släppte den andra gympaläraren in oss i ett omklädningsrum där vi bytte om, satt och väntade, väntade, väntade, och gick hem när det gått en halvtimme till.

Sedan hade jag So... enough said.
Sedan skulle vi ha mat rast (fisk, of course. är det en jävlig dag så är det. och det vegetarsika alternativet var ännu värre, så jag åt morötter och ärtor)

efter maten skulle vi ha dansträning (jääävligt dålig idé....) men mina kompisar stack iväg och skolkade hellre än dansade, men min mamma skulle bli assur om jag skolkade från dansen (För hon älskar dans. Stackars mig.), så jag fick dansa runt i tre timmar med hundratals killar med svettiga handflator, iskalla handflator, rytmproblem, som inte kunde dansen, som inte ville dansa och såg döduttråkade ut hela tiden, som dreglade, som trampade en på tårna, som... osv. Förjäklig dag, med andra ord. Sedan kom min handledare och mobbade mig med kommentarer om hur duktig jag är på att dansa och hur guliga alla killarna är, min tyskalärare knallade förbi och påpekade att tyskaprovet, indeed, är i övermorgon, min No lärare kom in och såg ut att vara road av alla fumliga danspar, och dansläraren sa hela tiden "Ett, två. Tre, fyr."

Det var min dag. Om du haft det värre, kan det ursäkta ditt minst sagt aggresiva inlägg.


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 21:24
Datum: 2002/10/23