Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Hur?

"sot är mer... mörk"

Sot brukar väl vara mörkt? :-D


"Hur många magiska "manicker" har dom hittat egentligen, förutom vindarnasskål, och som varit ett "primary objective", inte bara något de snubblat över som Chodean Kal(eller vad den hette). "

Nu var det ju länge sen jag läste och jag har väl inte kommit längre än till bok.. ööhm.. *funderar* Knivarnas väg. Men det är väl FULLT av magiska manicker!! Rävhuvudet, jättesvärdet Allan, massa ringar och armband och små gummor och statyetter och gudvetvad. Inte för att jag tycker det gör något men de FINNS där. Men jag måste erkänna att Knivarnas väg var bättre än på länge :-)

Det är trevliga böcker. Men han har inte (i min smak) Tolkiens sätt att få allt lulllull runtomkring att bli intressant. Det finns en grundhandling som intresserar mig men sen en massa tjafs runtomkring som jag helst vill bläddra förbi. Det känns som om det finns för många trådar som inte riktigt har något logiskt möjligt slut. Och för varje bok tänker jag att "NU kommer det komma svar på mina frågor" men så kommer det 14 nya frågor istället. Det känns som om han måste fortsätta i evighet eller göra ett abrupt slut för att få ihop det.


Namn: Pejgan
E-post:
Tid: 07:10
Datum: 2002/10/24