Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Dom bort glömda.

Vad menar fanskapet nu kanse du tenker?
jag tenker på dom figurer som inte hörs av mer en ett par rader lite då och då, Exempel1: Änglar dom berätas om i biben dom jorde det och så sen var det Lusifär. Bla Bla Bla.
Den enda Ängen jag har set på lenge är i spelet Diablo Två.
sen har ni filmen Dogma som det nems fler en en gong.
Exempel Två.
Minotarer varför har inte dom nämts som ett frit folk och tenker ett krigs felt der det står tusentals av desa halten men/kvian helften hest redo att atakera för att dom slos för sin rätt att vara.
Exempel Tre.
profeter dom nems bara som han kom han sa och sen skrevs det ner, Det fins ingen profet som blev arj för att det bara inte fick intefa och sen samlade ett jaen och dro och spöade siten ur någe för att endra på sina syner till det betre.
Exepel Fyra.
Druider dom nems rät ofta i Sanara bökerna men det blir bara en kvar hela tiden,
Det borde finas non som kan jöra något mer för att endra på deta des utom det där draget med att dom är kloka gamla gubar som kan myket men inte gjör något.
EX Fem.
trol stora gruteska voldsama dom kom jorde och så vidare.
det är ju bara gnåmer som ochså är en anan sorts trol som är magiska varför det tar ju bara två sekunder Blad sitr så är alla Döda.
EX SEX.
Goblins det fins ingen Exakt klar het hur dom ser utt förutom i Spindelmanen.
Jag har säkert glömt monga olika men vad skall vi gjöra åt saken? varför är dom fula altid dom Onda Ni som sejer att Ont och got inte är något anat en en syn vikel. varför är det oftast domvakra som är godheten. i min värd så är det dom vakra sominser att dom kan gjöra vad som faler dem in för ingen jer sej på dom just för att dom har ett vakert ytre. ni kanse har hört om min värd den kallas för verkligheten.


Namn: DwH
E-post: Bonjer,s as kisers.se
Tid: 12:30
Datum: 2002/10/30