Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Beth och Lizzie

Jag tyckte bättre om Harry Potter än LOTR men det kan bero på att jag inte har läst HP böckerna. Vägrar göra det förrän jag har sett filmerna...
LOTR blev jag bara grymt besviken på, särskilt castingen. *suckar argt och tänker på Merry och Pippin och Sam och Frodo och Legolas*
Tråkigt att Dumbledore dog, men jag hörde att de kommer byta ut skådespelarna i alla fall (barnen) för de börjar bli för gamla? Då blir det ju lite "naturligt" att byta ut några av de äldre också.

Halloween var väl kul. Enbart för att jag fick klä ut mig lite, men jag håller med, det är kommersiell och dum "tradition".
Jag är kanske en elak människa men jag bad en liten tjej (nåja, hon var väl i alla fall 10 år) att komma tillbaka vid Påsk för jag hade inget godis (samtidigt som jag svalde några chips). För det är väl att uppmuntra dumheterna, för att inte tala om dubbelmoral, om man gnäller och inte vill fira Halloween men samtidigt ger de som ringer på godis?!?? Det sade jag till mina föräldrar men de gav ändå ut godis. Tur att jag inte bor hemma, då hade det blivit krig!!

Vinner man ofta på Bingolotto? En kompis spelade i helgen och vann 500 pix, man kanske borde köpa sig en lott?

Christina, ogillar du alltså forumets utseende? ;-))


Namn: Kiara
E-post:
Tid: 09:50
Datum: 2002/11/04