Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

TTT feber

Jag tror inte jag passar in på någon av sorterna. Jag är medveten om att andra vet mer om fantasy än mig men jag är också här helt medvetet. Det som stör mig är att folk tycker det är SÅ viktigt att se en film på premiären när man för det mesta väntat i år(eller TTT:s fall 50 år). Jag kanske är trångsynt men jag fattar verkligen inte hur en människa kan sitta utanför en biograf i dagar(det har hänt) bara för att få se premiären. Någon säger status. Vadå status? Är det någon sorts fantasyversion av Lunarstorm? I sådant fall har jag tydligen missat det...

För övrigt tror jag inte att någon skulle invända mot att någon klagade på att WoT-fan belägrade SF bokhandeln i Gamlastan för att bli först med att läsa CoT.

Dessutom så skrev jag mitt föregående inlägg med en viss ironi, dock så håller jag kvar med min åsikt mot biograf-belägringar och även om den i viss mån överdrivna TTT längtan som drabbar vissa personer, det är bara en film, om än en jäkligt bra film. Den kan ju betyda mer än så för vissa men sådan avguda liknande dyrkan brukar för det mesta inte vara speciellt nyttig.
MvH Jor


Namn: Jor
E-post:
Tid: 21:18
Datum: 2002/11/05