Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Vad gör man på internet?

Här finner ni mer information om äventyret jag spelleder. Det är en lite omformulerad verson av det som finns på konventets hemsida.

Om äventyret :
Ni är en grupp av äventyrare som nyligen kommit till LSC (Laglösa Stjärnans Centrum) och hann knappt komma in i staden innan ni råkade springa in i varandra mitt under en mindre batalj mellan Ragatz råttorna och LSC's största tjuv gille, Grilla Råttan. Där börjar det, men var slutar det? Strax efter bataljen som ni undkomma knappt levande -med hjälp av en mystisk man som verkade äga stora krafter-så börjar det ske saker. Mystiska män börjar jaga er och vissa människor sneglar lite smått på er och håller sig undan. Och värst av allt, det verkar som en patrull av Ragatz råttor är på jakt efter er. Än en gång dyker den hemlighets fulle mannen upp och för er ner i de finare delarna av kloakerna, om det nu är så mycket finare. Efter bara en litet tag så leder han er upp för en rostigt stege och rakt in i ett adelshus källare. Mannen visar er upp för en trappa och in i ett vardagsrum där en gammal man med vittskäggstubb sitter och läser en bok i stilla frid.

"Var vänliga slå er ned. Och tag utav era kläder i hallen, tack." ,säger han utan att titta upp från sin bok. Efter några minuter av stilla tassande fram och tillbaka sitter alla i soffan framför honom och har ett rejält mål mat och en fin silver bägare full med hett, kryddat vin.
"Jag ursäktar att jag drog er in i detta, men jag såg ingen annan." ,säger Ergos, vilket ni fått höra fem minuter innan.
"Under Bataljen i förstaden så såg jag er kämpa och sände ut, Riggdan här. Han räddade er när ni var nära er död, som ni minns. Han räddade er för att jag skulle komma att behöva bra undersåtar för ett speciellt uppdrag den närmaste tiden. Och sedan har den informationen läkt ut på något sätt så det är därför ni blivit jagade. Det hela rör sig om en uppfinning jag gjort." ,han sträcker sig fram och dricker lugnt ur sin bägare.
"Vad är det för uppfinning du har gjort då?" ,frågar ni. Han ler och ställer sig upp.
"En Tidsmaskin."

Dessa karaktärer finns att välja mellan;

1. Människa, Man, Krigare, Barbar
2. Människa, Man, Magiker, Mentalist
3. Halvlängdsman, Man, Tjuv, Lås Smed
4. Alv, Magiker, Man, Elementarist
5. Vargman, Man, Mystiker, Månljus
6 .Människa, Kvinna, Tjuv, Skugglöpare *
7. Dvärg, Kvinna, Krigare, Ståldansare
8. Halvorch, Kvinna, Magiker, Schaman
9. Alv, Kvinna, Akrobat, Cirkus artist
10. Dvärg, Man, Krigare, Månhuggare
*= Kommer bara finnas tillgänglig under Pass två till tre.

Om absolut vill ha med i detta äventyr så meddela mig först och låt mig titta på deras status. Om det dyker upp något på min front som ger mig problem med att hinna med ett pass på konventet låter jag meddela det och stryker då alla min pass som har med detta äventyr att göra. Trots att jag är ovän med Canoy så kan jag lova dig Canoy att om du kommer så kommer det att vara en tillfällig vapen vila så länge du är seriös och inte försöker att förstöra allting. Annatar och Olishid(Magnus) kan gärna komma förbi om de har tid och lust. Och helst vill jag ju se någon fråm Phorumet.

MvH Herid Fel.. ja så det kan bli.


Namn: Herid Fel
E-post: V_Ogge@Hotmail.com
Tid: 17:12
Datum: 2002/11/18