Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Musik

Min lärarinna i tvåan tvingade hela klassen att lära sig spela blockflöjt (står det i lärarplanen någonstans? Skulle inte tro det. Lågstadiebarn är förtryckta - tro mig, jag praoade i en 1-2-3 förra året. Stackars barn! Gå ut på rasterna även om det regnar, jag lät dem sitta i kapprummet om de ville när jag var där -läraren var ändå i lärarrummet, så det var ju inte precis som om någon MÄRKTE något, och de små barnen upphöjde mig nästen till ett helgon i deras något förvånade tacksamhet. Herre gud, barnen lär sig att vuxna är förtryckare. Vilket mysko samhälle.... nåja. offspinn), något av Beethoven såvitt jag minns, så jag har kunnat spela flöjt, men jag lyckades glömma det på några år :)

Visst är väl musik underbart?

Gitarr och trummor är mycket roligare instrument att spela, särskilt trummor (visst är det helt grymt? Jag älskar att spela trummor - på högstadiet får musikundervisningen en helt ny dimension :) Inga mer bäbävitalamm... *blir en smula mordisk vid minnet av alla gånger jag tvingades sjunga den sången i 1-2-3, och 4-5-6... Fy tusan.) men jag måste erkänna att flöjt låter vackrare.


Om du vill ha en sådan låt skulle jag rekomendera något från medeltiden... men det listade du väl ut själv... eftersom renässansen är vokal och sedan blir det nästan för sent i historien för att du ska hitta något passande.

*småflummig eftersom jag blivit sjuk - så urSÄKTA*


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 21:22
Datum: 2002/11/22