Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Taflick sity del 3

lind var den första som såg utposten men der stod ochså en man på räket riktad mot havet, lind trode att han skulle hoppa.
- Ugglan skynda dej han tenker hoppa.
lind sprang så fort han kunde för att räda manen men han snavade och föl i tapan hans haka landade på det sista trapsteget der utposten låg där blev han ligande.
- ohoj gamle ven ropade en av dom som kom från båten. manen på relingen vende sig om och hoppade ner på platformen han såg glad utt, manen var kort skegig han såg utt att vara stark Lind glode på honom som en död torsk der han låg i trappan.Manen helsade på alla som gick förbi lind der han låg han tykte synd om sig skelv det jorde ont i hela kroppen.
dom andra gick in i den stora upphengda värdshus som var likt en träd koja där den hengde plankor som hengde kors och tvärs fönster i fler en en storlek både här och där.Manen som Lind trode skule hoppa stelde sej framför honom och sa, - skall du liga där eler komer han med in. lind mutrade någo tyst försej skelv om duma trappor och reste på sig sen följde han dom andra in i värdshuset med den andre manen starkts före,Lind trode att någon försökte vara lustig för värds huset kalades det sista steget.


Namn: DwH
E-post: sinnedh20@hotmail
Tid: 11:59
Datum: 2002/11/26