Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Anne Rice

Beth: exakt.

Belal: varför inte? En del av avsnitten är jätteroliga (som den med demonen som slänger dödssynder omkring sig; Piper blir girig, Phoebe lösaktig och Prue högmodig. Det gör det nästan omöjligt för dem att få någonting gjort... Jättekul :), en del är jättespännande (som den där karaktärerna i skräckfilmer kommer till liv - jag hoppade högt hela tiden, vilket är konsigt. Jag brukar inte vara lättskrämd), och resten är intressanta.

Elido: det var rätt bra.
Prue har inte försvunnit, hon har blivit ond... Jag missade förra avsnittet, så jag vet inte hur det har gått till. Det har sents två avsnitt den här säsongen, så du har itne missat så mycket...
Phoebe och Piper mötte sin halvsyster, vilken deras döda mor hållt tyst om (hälften är, så att säga, inte mänsklig, eller ens häxig. Hon skillde sig ju, och gifte om sig *whiteleader*). Hennes namn är Paige.
En polis upptäckte att de var häxor men den andra polisen fick honom att hålla tyst... i slutet av avsnittet, innan dess gick han omkring och gastade om att han skulle avslöja allt, och Cole plasserade honom "down under" för att göra det omöjligt för honom att skvallra (Phoe: in the basement?" Pip: I think he mean lower than that" Phoe: but he's good! Were suposed to save him!").
Och så höll det på....


Namn: Eowyn
E-post:
Tid: 16:39
Datum: 2002/11/26