Nytt inläggBesvara inläggetLista inläggTill välkomstsidan

Taflick sity del 3

Ner lind kom in så såg det ganska hemtrevligt utt, det fans masor av fönster det var relatift mörkt i rumet det fans ingen eldstad bara masor av kål fat som stod her och der.
man kunde se över bardisken rät in i köket der fan en stek plata som man värmde upp med hjelp av kåll.
Den lila manen som ägde stället frågade om alla var bekvämt på sin platser och om det var någon som ville ha något.
Han förklarade för lind ugglan och Eowyn att seta sej det fans en bokhyla i ena enden det fans krydor hengandes i taket.
- Då åkerv om alla är på plats.
det var nu lind blev fundersam på vad den uda manen sa Eowyn blev intreserad för han hade tre saker han Elskade Knivar i jentligen så var det allt som var vast, motorer och saker som folk inte förstod sej på.
Den man som dom nu hade följt öpnade ett skåpp rykte i en spak hela tavernan rykte till och började kletra uppåt dom befansej i en enorm his.
Damer och herar vi komer nu att åka uppåt i sirka tre dagar sen komer vi att ha not kanten hoppas att jag kan vara till er sens och om det är något ni udrar så kan ni läsa en bok eler bara fråga mej jag har läst dom alla takar. hisen fortsate att kletra medan dom som hade jort det här för bestelde något att drika ugglan kolade in bökerna sn hade vi Eowyn som jagade bar beträdet och his skötaren för han ville veta mer. Lind der i mot låg på en vaderad benk och titade utt och såg traphuset åkaförbi i en sakti fart.


Namn: DwH
E-post: Eowyn
Tid: 16:40
Datum: 2002/11/26